Equi -Vita - logo

Equi -Vita

Education, Osteopathy and Rehabilitation 

Equi -Vita - logo

Welkom bij Equi-Vita; osteopathie voor paard en hond

13 november 2016

Ondersteuning bieden bij het opleiden en in topconditie houden van jouw paard of hond, en wanneer het wat minder gaat bewegingsondersteuning bieden in de vorm van osteopathie behandelingen en gerichte training, dat is mijn passie én mijn dagelijkse bezigheid. Mijn doel;

  • Dagelijkse bezigheden zonder problemen uitvoeren
  • Sport/Recreatie op een gezonde manier bedrijven
  • Gezondheid en beweging in stand houden en verbeteren
  • Pijn/Problemen het liefst voorkomen maar daar waar nodig oplossen

In 2013 ben ik afgestudeerd voor paardenosteopathie en hondenosteopathie aan het Vluggen Institute for Equine Osteopathy (internationale opleiding) en zodoende officieel geregistreerd bij het IREO register als osteopaat EDO. Ik ben tevens in het bezit van mijn diploma medische basiskennis, gegeven door college Sutherland voor humane osteopathie.

Daarnaast heb ik me middels diverse wegen gespecialiseerd in de biomechanica en interactie van/tussen het paard en de ruiter, waarover ik tevens een boek heb geschreven. Wil je je paard diervriendelijk opleiden of revalideren? Wil je meer leren over het hoe en waarom van bepaalde bewegingen en hulpen? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Op Facebook en Google vind je vele recensies van allerlei verschillende mensen die je voorgegaan zijn, neem gerust een kijkje!

Liefs,

Leandra Theunissen

                           

 

equi-vita.nl/boek