Equi -Vita - logo

Equi -Vita

Education, Osteopathy and Rehabilitation 

Equi -Vita - logo

Mijn paarden

PRE Rampante Z2 DRESSUUR

Grote vriendelijk reus. Rampante is een echt gezelligheidsdier. Hij heeft in Spanje voornamelijk buiten voor de kar gelopen. Bomproof dus, maar geen basisopleiding gehad. Hypermobiel en wiebelig, maar met een karakter uit duizenden. Inmiddels zijn we officieel Z2 dressuur en bezig met het hogere werk!

PRE Río KP

5 jaar en net zadelmak heb ik je gekocht. Ik denk een talent in de dop. Sterk, intelligent, mensgericht een echte clown en een afstamming met daarin echte toppaarden. Benieuwd wat de toekomst ons gaat brengen!

KWPNer Ullrich, Z1 DRESSUUR:

Ullrich is al sinds 2004 in mijn leven. We hebben absoluut geen makkelijke start gehad, maar hij is mijn grootste leermeester geweest. Zijn bijzondere karakter heeft me wegen in doen slaan die ik anders misschien nooit gevonden had. Hij heeft me na laten denken over mezelf, wie ik ben, hoe ik met anderen omga en de weg die ik wil bewandelen. Hij heeft me geleerd kritisch te zijn op mezelf, en me aan te passen aan het paard dat ik voor me heb. Hij laat het me zien als ik goed zit, maar ook als ik verkeerd zit. Een betrouwbare kameraad, fair judge, enorm eigenwijs, harde werker, en mijn allerbeste vriend. Samen zijn we officieel Z1 geklasseerd, maar thuis zijn we nog wel wat niveau’s verder.

PRE Naranjito

Rust in vrede lieve lieve Piet.  Zwaar depressief en overvraagd kwam je aan, je vrolijkte ontzettend op, maar helaas mocht het niet zo zijn… Ik hoop dat je pijnvrij, gezond en net zo vrolijk als altijd over de wolkjes galoppeert… Je vriendelijkheid, openheid en oprechtheid zal ik nooit vergeten…