Equi -Vita - logo

Equi -Vita

Education, Osteopathy and Rehabilitation 

Equi -Vita - logo

Recensies

Lees hier de recensie door Samen Paard, holistisch kenniscentrum voor mens en paard

—-

Ik heb het boek ook, en het is precies wat ik al jaren zoek. Heel goede duidelijk uitleg, mooie illustraties en een knappe lay-out. En het is inderdaad erg leuk om mensen van hier op het forum te herkennen, zelfs ik herken er een paar 😀  . Ik heb het al aangeraden aan een paar vriendinnen. Ik heb het bijna, voor de eerste keer, uit (maar ik zal het nog wel een paar keer lezen). Het is alleen nog eventjes wachten tot Goma beter is en dan ga ik zeker, met frisse moed, vanalles in de praktijk proberen brengen. Er staan een hoop tips in die ons tweetjes goed vooruit zullen helpen.

Mimi

—-

Wat een geweldig boek! Ben nog maar op blz 37 maar er zitten nu al zoveel dingen in waarvan het kwartje nu pas valt, waarin ik in de les het dus net niet helemaal 100% snapte en nu heb ik zoiets van ohhh nu begrijp ik het helemaal! Erg interessant maar wel pittig hoe dat biomechanica in elkaar steekt haha! Dus sommige dingen ben ik echt helemaal aan het bestuderen om het in mijn hoofd helemaal helder te krijgen. Echt heel gaaf! Denk dat het boek ook zoveel bijdraagt voor mij dadelijk als er weer gelest gaat worden, en zelfs tijdens behandelingen. Vind het fijn om het zo te kunnen lezen en het in praktijk te kunnen ervaren. Aanrader voor iedereen dit boek en vooral in combi met jouw super lessen en osteopathie!!

Ilse

—-

Heel blij met m’n nieuwe boek! Het maakt je heel wat bewuster met wat je eigenlijk aan het doen bent en wilt bereiken met je paard. Heel duidelijk uitgelegd en makkelijk te begrijpen door de vele foto’s en tekeningen. Een aanrader voor iedereen!

Judith

—-

Hee Leandra,
Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je prachtig geschreven boek, ik heb er echt veel aan kwa training en weer meer inzichten top. Kijk al erg uit naar je komst.

Groetjes, Nicole

—-

Eerst even douchen, dan lekker met een boek m’n bed in. Van ruiter naar trainer van Leandra Theunissen. Ineens lijkt alles duidelijk te worden. Naast de lessen van Fiona Meilink een van de beste investeringen in mezelf en Zidane! Zó wil ik met mijn paard werken!

Sita

—-

Hey Lean,

Ik heb je boek zelfs al uit moeten lenen aan mijn vriendin met dyslexie. Normaal leest ze nooit dit soort boeken, maar het is zo prettig geschreven dat ze hem ook wil kopen. Super gaaf toch?!

Astrid

—-

Hoi Leandra,
Ik wil je even laten weten dat ik je boek heel goed vind. Ik heb pas een stuk (1/3) gelezen maar ik geloof dat je hiermee veel duidelijk maakt.
Het is eigenlijk precies wat ik zoek om het nut en de uitvoering van dresuur-oefeningen beter te begrijpen. Ik wist b.v. niet dat de buiging in romp en hals vaak tegengesteld is, wel logisch overigens…

Groetjes, Dorien

—-

En ik heb hem… en ik heb hem al uit… en ik ben er voor de 2e keer in begonnen… Een super boek! Bedankt Leandra!

Saskia

—-

Hi,

Heb je boek gelezen en ik vond het super interessant. Het is een heel erg mooi boek geworden. De tekeningen ook mooi zo. Ben meteen allerlei dingen gaan proberen, en ja, dan loop je tegen dingen aan waar je wel wat uitleg bij kunt gebruiken. Wanneer zullen we afspreken?

Groetjes, Nardine

—-

Hallo  Leandra

Johan mijn man heeft het boek gisteren bijna in 1 keer  uit gelezen en vond dat je een goed boek had gemaakt.
Hoop dat ik ze snel verkocht heb dan kan ik je weer bellen.

Met vriendelijke groet,
Ingrid van Berlo
Ruitersport Ingrid van Berlo
www.ingridvanberlo.nl

—-

Wat een mooi boek is het geworden! Qua inhoud, en qua looks! Wat een werk zeg, petje af voor Leandra en iedereen die haar geholpen heeft 🙂

Groetjes, Yvonne

—-

Ik heb hem ook al uit! Normaliter heb ik niet zoveel geduld voor al die technische termen, maar omdat hier (mooie) illustraties en foto’s ( van ‘echte’ mensen) het verhaal duidelijk maken heb ik hem al uit  😉
Op naar de 2de keer lezen dus!

Sabine