Equi -Vita - logo

Equi -Vita

Education, Osteopathy and Rehabilitation 

Equi -Vita - logo

Mijn paarden

Mijn KWPNer Ullrich:

Ullrich is al sinds 2004 in mijn leven. We hebben absoluut geen makkelijke start gehad, maar hij is mijn grootste leermeester geweest. Zijn bijzondere karakter heeft me wegen in doen slaan die ik anders misschien nooit gevonden had. Hij heeft me na laten denken over mezelf, wie ik ben, hoe ik met anderen omga en de weg die ik wil bewandelen. Hij heeft me geleerd kritisch te zijn op mezelf, en me aan te passen aan het paard dat ik voor me heb. Hij laat het me zien als ik goed zit, maar ook als ik verkeerd zit. Een betrouwbare kameraad, fair judge, harde werker, en mijn allerbeste vriend.

Rampante

Grote vriendelijk reus. Rampante is een echt gezelligheidsdier. Hij heeft in Spanje voornamelijk buiten voor de kar gelopen. Bomproof dus, maar geen basisopleiding gehad. Ik denk een paard met potentie. Het gaat alleen nog eventjes duren voordat hij zijn grote lichaam onder controle heeft. Een mooi leerdoel voor mij!

Naranjito

Rust in vrede lieve lieve Piet.  Zwaar depressief en overvraagd kwam je aan, je vrolijkte ontzettend op, maar helaas mocht het niet zo zijn… Ik hoop dat je pijnvrij, gezond en net zo vrolijk als altijd over de wolkjes galoppeert… Je vriendelijkheid, openheid en oprechtheid zal ik nooit vergeten…